top of page
  • Yazarın fotoğrafıProbono Danışmanlık

Hibrit Çalışma Dünyasında Etkili Liderlik

Güncelleme tarihi: 3 Oca 2023

✨Michigan Üniversitesi Udemy Business ortaklığıyla The Conference Board tarafından sonbahar 2022’de yayınlanan yeni bir araştırmaya göre liderler, işbirlikçi ve etkili bir hibrit ekibi başarılı bir şekilde yönetmek için gereken becerileri içeren yeni zihniyetleri, davranışları ve yöntemleri incelemeli ve benimsemelidir.


🚨 Araştırmacılar, hibrit bir çalışma ortamında belirli liderlik yetkinliklerinin giderek daha önemli hale geldiğini keşfettiler:


🌟Kişilerarası beceriler: Hibrit bir işyerini etkili bir şekilde yönetmek için liderlerin duygusal zekanın temel bileşenlerini vurgulaması gerekir: empati, şefkat ve öz farkındalık

🌟Üretken koçluk/geri bildirim verme: Liderler, çalışanlarıyla, özellikle stres ve tükenmişlik gibi endişelerini ele alan ve zamanında performans geri bildirimi sunan düzenli kontroller yapmalıdır.

🌟 Kapsayıcı bir ortamı teşvik etmek: Liderlik geliştirme girişimleri, kapsayıcı bir ortam sağlamalı ve yöneticilerin çabalarının kuruluşun daha geniş Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık stratejisiyle tutarlı olmasını sağlarken esneklik uygulamalarını desteklemelidir.

🌟 Bağlantı ve işbirliğine izin veren teknolojilerden yararlanma: İletişimi, işbirliğini ve eğitime ve dijitalleştirilmiş platformlara erişimi iyileştirmek için tasarlanmış yeni ve gelişen teknoloji platformlarından yararlanma yeteneği.


🚩 Araştırmacılar, Liderlik becerilerinin, geleneksel yüz yüze yaklaşımlara eşit veya daha yüksek etkinlikle sanal bir öğrenme ortamında etkili bir şekilde geliştirilebileceği sonucuna varıyor.



Teşekkürler 🙏

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page